Qui som

avs-advocats-ernst-lalleman01Advocats de Barcelona, professionals amb més de 25 anys d’experiència en assessorament jurídic, consultoria mercantil i defensa processal d’empreses i empresaris.

Durant aquests anys hem evolucionat en l’especialització i la cooperació entre professionals. Som el departament legal de l’assessoria Assistoffice BPO, amb seu a Granollers, comptem amb la consultoria de finançament alternatiu BancAlter, el despatx Mapplaw Chambers, assessors d’inversions internacionals, o CSR Iuris, advocats especialitzats en dret administratiu. També formem part de la comissió executiva del Vallès oriental de la patronal Pimec.

Avui dia podem oferir assessorament i representació jurídica solvent a les empreses en àrees d’interès estratègic per a la seva creació i desenvolupament: dret mercantil, dret financer i tributari, noves tecnologies i LOPD, etc.

Amb oficines a Barcelona i Granollers, la nostra millor definició és el tracte personalitzat, franc i directe. Els nostres clients tenen nom i cognoms, famílies, inquietuds i desitjos, i per això ens esforcem constantment per estar a l’altura de les seves expectatives.

assistlegal-bolas-sense-fons